Kan vi hjälpa dig?

VI FINNS HÄR FÖR DIG.

Alla människor går igenom olika säsonger i livet. Plötsligt förvandlas en solig sommar till en höststorm som rycker, sliter och skakar om allt i tillvaron. Orkanerna som piskar in över land ges ofta namn som julstormen 1902, Katrina och Gudrun. Stormarna som skakar om allt i våra liv kan ha namn som skilsmässa, arbetslöshet, cancer eller sorg. När allt gungar behöver vi en fast punkt att hålla i. En sådan punkt är att träffa människor som bryr sig och vill hjälpa till.

Kristna människor i Uppsala Pingst vill finnas nära den som går igenom en orkansäsong i livet. Om du behöver en förstående medmänniska, ett professionellt råd från någon som bär en varm tro på Gud eller helt enkelt någon som kan hjälpa till när det krisar så kan du höra av dig till oss. När du har kontaktat oss så kommer någon att höra av sig till dig för en första kontakt som sedan kan leda fram till relevant hjälp när det stormar som värst i livet.

Hjälp i bön

Du kan alltid få personlig förbön i samband med våra gudstjänster på söndagar.
Vi har också en mailadress du kan använda bon@uppsalapingst.se. Böneämnen som kommer in den vägen ber vi för i samband med våra bönemöten.

Samtalstöd och praktisk hjälp

Önskar du boka ett samtal eller har du behov av praktisk hjälp, kontakta oss på omsorg@uppsalapingst.se

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram