TEsts

Reach out to us if you have any questions.
We will get back to you within 48 hours.

Haka på ett team i kyrkan!

Församlingens verksamhet möjliggörs tack vare alla människor som engagerar sig på olika sätt för att hjälpa andra. Oavsett om man är med i gudstjänstverksamheten med musik och teknik, hjälper till i söndagsskolan eller är engagerad i det sociala arbetet, så är vi en del av församlingens uppdrag: att gå ut och göra alla folk till lärjungar.

Om du vill hitta ett team, för att vara med och bidra med din tid och ditt engagemang i församlingen, kontakta då respektive verksamhet nedan. Vid förfrågan kommer du bli kontaktad av en teamledare som kommer lyssna in dina önskemål och se över vilka behov som finns inom teamet för tillfället. Utifrån behoven som finns försöker vi hitta bästa lösning. Församlingen skapar vi tillsammans!

Varmt välkommen att höra av dig!

Guds armar omslöt oss och han bar oss igenom

Att förlora sitt barn är det svåraste som Lael varit med om, men ur tron på Gud fick hon kraft att gå vidare. Hoppet om att en dag få återse sin son Lucas i himlen lever inom henne.

Läs mer

Anordnar nattfotboll – trots en hotbild: ”Vi får aldrig låta rädslan ta över”

Gängvåldet har lett till att fotbollsklubben Sirius har tvingats ställa in ungdomsmatcher. Vissa motståndarlag vill inte längre åka till Uppsala.

Läs mer

Pingstkyrkans nattfotboll skapar glädje och ett lugnare Gottsunda

Teamet bakom nattfotbollen i Gottsunda är nominerade till priset Årets medmänniska som delas ut på Dagengalan 2023.

Läs mer

Här är alla vinnarna på DagenGalan

Maria Viklund fick pris för att hon tog filmen "Jesus revolution" till Sverige. Läs mer om henne och de övriga pristagarna.

Läs mer

Stor tillväxt i Uppsala Pingst: ”Klassisk bibeltro tilltalar”

En kraftig ökning av gudstjänstbesökare och hundratals barn inskrivna i söndagsskolan – det fick SVT:s lokala nyheter att göra ett inslag om Pingstkyrkan i Uppsala i somras, något Världen idag tidigare rapporterat om. Men för föreståndaren Dan Salomonsson är siffrorna inte det viktiga utan varje individ de representerar.

Läs mer
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram